We pluggen onszelf werkelijk in het wereldwijde web van de natuur.

We pluggen onszelf werkelijk in het wereldwijde web van de natuur. 960 720 Heart Centered

Waar de energie van het bos en de elementen de bedding geven voor diep werk in en met jezelf.

Wil je samen met mij de reis in jezelf aangaan, een zachte, tedere en toch ook stevige bedding om te onderzoeken welke delen van jou nog in de schaduw staan?

Delen die je leven beinvloeden, dynamieken die zich maar blijven herhalen, omdat het leven nu eenmaal zo werkt.

Er zijn bepaalde stukken in jou die thuis willen komen, die ontmoet willen worden door jouw liefdevolle aandacht… Ontkennen en wegduwen heeft geen zin meer. En het leven zal deze stukken blijven uitnodigen door bepaalde dynamieken te herhalen, totdat je de kern ervan gaat herkennen.. dat je het gaat erkennen. Dat je het vanuit liefde, ontspanning en omarming tegemoet gaat treden. Er hoeft helemaal niks opgelost te worden… Je hoeft niet gefixed te worden. Er is niks fout of verkeerd aan jou. Het wil gewoon thuiskomen.

In mijn optiek, is deze tijd er ook echt voor. We staan niet eens meer aan de vooravond… de nieuwe dag, de nieuwe aarde is begonnen… Nu is het tijd om licht te gaan schijnen op alle donkere stukken. Om ze weer om te nemen in het licht.

  • Je bang.
  • Je boos.
  • Je verdriet.
  • Schaamte.
  • Jaloezie.
  • Je wantrouwen.
  • Je manipulatie?
  • Je… Wat het ook is waarvan jij gewoon weet dat je het zat bent dat het je maar blijft beïnvloeden.

Nu is het tijd om licht te schijnen op de wortel van zovele problemen in de buitenwereld… En dat betekent licht schijnen op de wortel in onze binnenwereld.

Zo binnen, zo buiten.

Wees welkom, waarachtige waardevolle mens. Je bent het waard, zo waard… Ik voel het in mijn Hart, zo diep… Dit is de kern waarin we onszelf mogen ontvangen en thuisbrengen. In onze waardigheid.

In een vrijblijvende telefonische intake kunnen we kijken naar jouw hulpvraag en wat wij hier samen voor jou in kunnen betekenen.

Uiteraard is mijn praktijkruimte binnen ook beschikbaar, mocht dat fijner voor je voelen.

Fysiek 1,5 meter afstand gegarandeerd, direct Harts-Contact ook 😉

In liefde, Jelle Schipper ❤ HeartCentered