Jelle Schipper

Hoe groot is jouw verlangen naar Vrijheid?

  • Voel je een noodzaak in jezelf?
  • Ben je het weleens echt zat?
  • Niet weer diezelfde afslag, waarvan je weet dat het je niet dient? Het zelfde patroon… Stress, slechte eetgewoontes, verslavingen, slecht slapen, burnout…
  • Voel je ‘genoeg is genoeg’?
  • Wat ligt er toch aan ten grondslag en hoe kan ik weer Vrij Zijn?

Ik schijn licht op hoe je in tederheid jouw waarheid kunt ontmoeten, los van alle overtuigingen die opgebouwd zijn. Dit is mijn passie, dit is mijn natuur die ik inbreng.

Als ik werk met mensen gaat er energie stromen. Ik bied een veilige space, of gevoels-omgeving om te omarmen met alles wat er nu is. Wanneer je de stukken die je vanuit het donker beïnvloeden gaat herkennen, zien en ontmoeten, kan jouw levensenergie weer gaan stromen.

Ik help je bij

  • het voelen van je lijf, jouw eigen bedding ervaren
  • te staan in je presentie, expressie geven aan jouw waarheid
  • te zien wat je weerhoudt om werkelijk in zelfliefde te zijn, herstel van jouw intimiteit
  • leren loslaten wat niet meer dient (maar eerst jouw aandacht nodig heeft)

Wees welkom mooi Mensch… Uiteindelijk moet je het zelf doen, maar zeker niet alleen… je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden. Steun is hier, als jij die stap maakt.

AHO!

Wat houdt de therapie praktisch in

Tijdens de sessies gaan we aan de slag met zowel jouw Denken, je overtuigingen en dus meer de ‘psychologie’, als het werken met jouw Lichaam, je Adem en Geleide Meditaties.

In mijn ervaring heb ik zo vaak gezien dat therapie ofwel inhoud: kijken naar het denken en de geest, inzicht verwerven, analyseren en begrijpen… onder het mom van ‘als ik nu maar anders denk dan lossen mijn problemen op’, ‘Als ik het nu maar snap dan kan ik er invloed op uitoefenen’.

Anderszijds heb ik veel lichaams- en ademwerk meegemaakt waar er even een release is van gevoelens en pijnstukken, onder het mom van ‘opruimen die hap’ en ‘ik breng mijn auto naar de garage en laat deze repareren’. Maar in aparte gevallen van elkaar is het niet blijvend. Bij de eerste kant word er niks werkelijk doorleefd en gevoeld, bij de tweede word er even ruimte gemaakt, maar word deze lege ruimte weer gevuld met dezelfde gedachten en overtuigingen… die weer zorgen voor gevoelens etc…

Dus om de cirkel te sluiten en zelf verantwoordelijkheid te kunnen nemen voor ons leven, van binnen en van buiten, is het van noodzaak om beide werelden in verbinding met elkaar te brengen. Hiertoe gebruik ik verschillende invalshoeken tijdens de sessies. Voor meer toelichting kijk bij de Tabs hieronder.