leef je lichaam bevrijd je geest

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Therapie/ Coaching/ Lichaamswerk

Heb je een verlangen naar:
•  Helder voelen wat jouw behoeftes zijn, wat je nodig hebt
•  Duidelijke en zelf doorvoelde grenzen kunnen stellen
•  Je richting te bepalen waar jij op uit bent in het leven
•  Vrije expressie te geven aan je verlangens
•  Intimiteit ervaren in verbinding met jezelf en de omgeving die jij kiest

De-Armouring

Vaak ontwikkeld in onze jongere en adolescente jaren, toen we onszelf een plek aan het geven waren in het systeem waarin we opgroeiden. We hebben allemaal op een bepaalde manier aangeleerd hoe te Zijn.

Systemisch werk

In het systeem waarin je bent opgegroeid ben je, net als ieder mens, onder een aantal voorwaarden komen te staan. Het zijn de opvattingen en regels van je ouders, hun stijl van opvoeden, welke toon van spreken, hoeveel affectie genegenheid en erkenning er was…

Ademhaling/ Lichaamswerk

De ademhaling is de brug tussen denken en voelen. Het lichaam is de drager van jouw gevoel, de plek waar jij kunt ervaren en doorleven. Waar alles een plek kan krijgen en je mag rusten in het Zijn met wat er is.

Massage: Ontspanning en Zelfzorg

Laat je door het voelen van jouw lichaam weer raken… Laat je door bewuste aandacht weer overgeven aan de stroom van je Zijn… Laat liefde jouw lijf weer doen rusten… je gedachten landen… je hart weer open..

We pluggen onszelf werkelijk in het wereldwijde web van de natuur. 960 720 Heart Centered

We pluggen onszelf werkelijk in het wereldwijde web van de natuur.

Waar de energie van het bos en de elementen de bedding geven voor diep werk in en met jezelf. Wil je samen met mij de reis in jezelf aangaan, een zachte, tedere en toch ook stevige bedding om te onderzoeken welke delen van jou nog in de schaduw staan? Delen die je leven beinvloeden, dynamieken…

Wees welkom, waarachtige waardevolle mens.

Je bent het waard, zo waard… Ik voel het in mijn Hart, zo diep…

Dit is de kern waarin we onszelf mogen ontvangen en thuisbrengen. In onze waardigheid. In een vrijblijvende telefonische intake kunnen we kijken naar jouw hulpvraag en wat wij hier samen voor jou in kunnen betekenen.

Uiteraard is mijn praktijkruimte binnen ook beschikbaar, mocht dat fijner voor je voelen. Fysiek 1,5 meter afstand gegarandeerd, direct Harts-Contact ook 😉